top of page

Hva er Hair Restart?

Å ha slitt og skadet hår kan være en frustrerende opplevelse. Det kan føles som om ingenting fungerer, og du begynner å lure på om det er mulig å gjenopplive håret ditt uten å måtte ofre lengden. Vel, bekymre deg ikke lenger! Hair Restart er en ny behandling av Siv Oldervik som du kan velge når du bestiller time hos oss! Hair Restart er en omfattende behandling som transformerer slitt og oppspist hår gjennom grundig klipp og skreddersydd pleie for å gjenopplive hårets helse og glans.


Hair Restart-behandlingen starter med en grundig gjennomgang av dine nåværende hårrutiner, hvor vi snakker om dine spesifikke behov og ønsker. Deretter avtales det hvor mye lengde du ønsker å ta av. Dette gir deg muligheten til å beholde en del av lengden samtidig som du får en nødvendig forandring.


Først og fremst vil vi gi håret ditt en grundig vask og en skreddersydd hårkur som passer perfekt til dine behov. Dette gir næring og fuktighet til håret ditt, og legger grunnlaget for en sunn og frisk manke. Deretter følger påføringen av en fuktighetsgivende serum i det fuktige håret ditt. Dettee serumet hjelper til med å gjenopprette hårets glans og mykhet, samtidig som den beskytter mot ytterligere skade.

Vi gir deg en grundig klipp i Hair restart behandlingen!
Grundig klipp

Klippen er en viktig del av Hair Restart-behandlingen. Vi vil gi deg en grundig klipp som fjerner alle splittede tupper og samtidig oppfyller dine ønsker når det gjelder lengde. Dette gir håret en frisk start og en jevn og velpleid look.


Avslutningsvis vil vi ta oss tid til å lære deg hvordan du kan opprettholde gode rutiner for håret ditt. Du vil få råd om hvilke produkter du bør bruke for å oppnå og opprettholde sunnhet og glans. Vi er engasjert i å hjelpe deg med å legge en god spareplan, slik at du kan beholde lengden du ønsker samtidig som du gir håret ditt den omsorgen det fortjener.


Hvem passer Hair Restart for?

Hair Restart-behandlingen er ideell for de som opplever tørt, slitt og sprøtt hår som knekker. Hvis du ønsker å bevare lengden samtidig som du legger en solid grunnlag for hårets helse, er denne behandlingen perfekt


Bestille din Hair Restart-behandling og gi håret ditt en ny start full av vitalitet og skjønnhet!
Comentários


bottom of page