top of page

Stas Products - Kjærlighet til håret!

En ny hårlinje av Siv Oldervik, med kjærlighet til håret! Stas Products ble født ut av min opplevelse av noe som mangler i bransjen. Etter å ha fylt 40, merket jeg en plutselig forandring i håret mitt! Det trengte mer pleie, mer volum og ble mer skjørt!


Etter å ha jobbet i bransjen i over 30 år, har jeg sett at mange slurver og har begrenset kunnskap om hårpleie. Det er et behov for mer kunnskap både blant frisører og kunder.


Derfor er mine produkter enkle, minimalistiske og samtidig brukervennlige. Jeg ønsker å hjelpe kundene mine med å få bedre hårdager! Jeg tror virkelig at håret har stor betydning for selvfølelsen og velværet til en person.


Våre produkter:

Stas - Dry Shampoo: En tørrshampoo med lett hold! En tørrshampoo må alle ha, men den må være god og ta hensyn til hår og hodebunn. Denne tørrshampooen er mild, gir hold og en deilig duft!


Dry shampoo fra Stas
Stas - Dry Shampoo


Stas - Hairspray: En lett hårspray som gjør håret luftig og gir lett hold, som gjør at håret ikke blir stivt og knekker. Den kan børstes ut og sprayes opp igjen!


Hairspray fra Stas
Stas - Hairspray


Jeg er stolt over å kunne tilby disse produktene til mine kunder, og jeg håper de vil oppleve den samme kjærligheten og omsorgen for håret som jeg har lagt ned i utviklingen av dem.


Håret ditt fortjener det beste, og med Stas-linjen kan du ta vare på det på en enkel og effektiv måte. Så gi håret ditt den oppmerksomheten det fortjener, og få bedre hårdager med Stas Products!


Med vennlig hilsen,

Siv Oldervik

Comments


bottom of page