top of page

Bestselgeren - Volumizing Hair Roller Clips!

Updated: Aug 23, 2023

Endelig har vi fått inn bestselgeren Volumizing Hair Roller Clips inn på lager på nettbutikken! Disse er designet for å gi volum, spesielt ved røttene og krøller til håret uten behov for bruk av varmestyling som krølltang. Disse gjør det enkelt å style håret ditt på kort tid. Du kan enkelt sette dem i håret hvor du ønsker volum og la dem jobbe mens du gjør andre ting.


2-i-1 hårrulleklemmer, bruk de på to måter:

For å skape volum: Plasserer du klipsene så nær røttene som mulig der du ønsker ekstra fylde. La dem sitte i håret i 10-20 minutter, og når tiden er omme, åpner du klipsen og trekker den forsiktig mot endene av håret for å frigjøre det.


For nydelige krøller: Klem endene av ønskede hårseksjoner og rull dem opp. La klipsene sitte i 10-20 minutter, og når tiden er ute, rull ut klippene i motsatt retning og løsne dem i endene for å avsløre de flotte krøllene.


Se hvordan Maja har brukt de for å få litt volum på begge sidene og bak på hodet! Selv med tynt og fint hår så oppnår hun imponerende volum, men her er ønsket et naturlig volum!


Her er trinn for trinn-guide:

  1. Forbered håret med en volumgivende spray, her har Maja brukt Raise the Root fra Color Wow, for maks effekt!

  2. Børst gjennom håret og fest klypene nær røttene.

  3. Føn håret med en hårføner for å aktivere volumet. La klypene avkjøles i 10-20 minutter. Hvis du ønsker en varme-fri metode, kan du også la dem sitte lengre mens du sminker deg. Her vippet Maja tuppene med en rettetang mens hun ventet!

  4. Fjern klypene forsiktig, start gjerne nederst. Deretter bruk en hårspray ved røttene, her brukte Maja Stas sin hårspray!

  5. Børst ut og style som ønsket!


Sjekk de ut på stas-shop.no!

Comments


bottom of page